{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 58 %
product image
Normalpris
32,95 DKK

Medlemspris

13,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
32,95 DKK

Medlemspris

13,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 59 %
product image
Normalpris
40,95 DKK

Medlemspris

16,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 57 %
product image
Normalpris
41,95 DKK

Medlemspris

17,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 57 %
product image
Normalpris
41,95 DKK

Medlemspris

17,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Når du vælger produkter fra Frosch, vælger du bæredygtige og miljøvenlige løsninger til din husholdning. Frosch tilbyder et bredt udvalg af rengøringsprodukter, som effektivt gør rent og samtidig skåner miljøet. Uanset om du har brug for opvaskemiddel, glasrens eller universalrengøring, kan du finde det hos Frosch. Deres produkter er ideelle til hverdagsbrug, og du kan føle dig tryg ved, at de ikke belaster naturen unødigt.

Frosch produkter er perfekte til børnefamilier, der ønsker en ren og sund livsstil. Med de økologiske og miljøvenlige ingredienser i Frosch rengøringsmidler kan du skabe et rent hjem uden at udsætte dine børn for skadelige kemikalier. Frosch tilbyder også specialprodukter som badeværelsesrens og kalkfjerner, som er uundværlige i kampen mod snavs og kalk.

Brug Frosch til at transformere dit hjem til et grønnere sted. Produkterne er effektive mod genstridige pletter og fedt, samtidig med at de er skånsomme mod overflader og huden. Det brede sortiment gør det nemt at finde præcis det, du har brug for, lige fra køkken til badeværelse. Med Frosch får du ikke kun et rent hjem, men også en grønnere fremtid.



Guide:

Når du skal vælge de rette Frosch produkter til dit hjem, er det vigtigt at overveje, hvilke typer rengøring du oftest foretager. Hvis du ofte vasker op i hånden, kan Frosch opvaskemiddel være det oplagte valg. Det er skånsomt mod hænderne og nedbrydes hurtigt i miljøet. For at holde dit køkken skinnende rent, kan du vælge Frosch køkkenrens, som nemt fjerner fedt og madrester.

Det kan også være en god idé at vælge Frosch glasrens for at sikre, at dine vinduer og spejle altid står krystalklare. Glasrensen fra Frosch fjerner effektivt fingeraftryk, støv og snavs uden at efterlade striber. Brug også Frosch universalrengøringsmidler til at tage dig af de daglige rengøringsopgaver i hele hjemmet, så du kan nyde en frisk og ren atmosfære.

Hvis du bor i et område med meget kalkholdigt vand, kan Frosch kalkfjerner være en stor hjælp. Kalkfjerneren er både effektiv og skånsom, så du undgår skader på armaturer og overflader. Kombiner eventuelt med Frosch badeværelsesrens for at holde badekar, fliser og brusekabiner strålende rene og frie for kalkaflejringer.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Frosch opvaskemiddel?

Frosch opvaskemiddel bruges ved at tilsætte en lille mængde til varmt vand, hvorefter du vasker op som normalt. Det er skånsomt mod hænderne og miljøvenligt.



Er Frosch produkter veganske?

Ja, Frosch produkter er veganske og indeholder ingen animalske ingredienser eller biprodukter.



Hvordan fjerner jeg kalk med Frosch kalkfjerner?

Påfør Frosch kalkfjerner direkte på de berørte områder, lad det virke i et par minutter og skyl derefter grundigt med vand for at fjerne kalken effektivt.



Kan jeg bruge Frosch rengøringsmidler på alle overflader?

Frosch rengøringsmidler er generelt skånsomme og kan bruges på de fleste overflader. Det anbefales dog altid at teste på et lille, usynligt område først.



Hvor kan jeg købe Frosch produkter?

Du kan købe Frosch produkter direkte på vores webshop Pluus.dk, hvor vi har et bredt udvalg af rengøringsmidler fra Frosch.