{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 104

DKK

product image
Normalpris
180,95 DKK

Medlemspris

75,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Er du klar til at forny din garderobe med stilfulde og tidløse designs? Lacoste tilbyder et bredt udvalg af tøj og accessories, der kombinerer elegance med komfort. Tag for eksempel en klassisk Lacoste polo på til både arbejde og fritid – den passer perfekt med et par jeans eller chinos for en afslappet, men sofistikeret look.



Lacoste er ikke bare kendt for deres tøj; deres skokollektioner er også en favorit blandt mange. Et par Lacoste sneakers kan nemt styles med alt fra jeans til shorts og giver ethvert outfit en sporty, men elegant finish. Prøv at kombinere dem med en Lacoste hoodie for en moderne og afslappet stil, som både er komfortabel og moderigtig.



De rigtige accessories kan gøre hele forskellen, og Lacoste skuffer heller ikke her. Fra klassiske læderbælter til stilfulde solbriller, finder du alt, hvad du behøver for at fuldende dit outfit. Lad dig inspirere af tidløse designs og højkvalitetsmaterialer, som nemt kan mikses og matches med hele din garderobe.



Guide:

Overvejer du at investere i nyt tøj eller accessories fra Lacoste? Start med at vurdere, hvilke basisvarer du mangler i din garderobe. En Lacoste polo er en alsidig klassiker, der aldrig går af mode, og kan integreres i både hverdags- og arbejdsrelaterede outfits. Vælg neutrale farver for maksimal fleksibilitet og kombinér med forskellige typer af bukser og sko.



Når du køber sko fra Lacoste, er det vigtigt at vælge den rigtige størrelse og pasform. Mange Lacoste sneakers kommer i forskellige modeller og størrelser, så prøv flere par for at finde den perfekte pasform. Husk at tænke over, hvad du primært vil bruge skoene til – er det til daglig brug, sport, eller noget helt tredje?



Lacoste accessories som bælter og tasker kan virkelig løfte din stil til et nyt niveau. Hvis du er i tvivl om, hvilke accessories du skal vælge, start med de mest tidløse og klassiske designs. Et sort eller brunt læderbælte er altid et sikkert valg og passer til næsten alt i din garderobe. Lacoste solbriller er også en fantastisk investering for både stil og beskyttelse mod solen.



FAQ:

Hvordan vasker jeg min Lacoste polo?

Det er bedst at følge vaskeanvisningerne på mærket. Generelt anbefales det at vaske poloen på en skånsom cyklus med koldt vand og undgå tørretumbling for at bevare farve og form.



Er Lacoste sneakers gode til daglig brug?

Ja, Lacoste sneakers er designet med både stil og komfort i tankerne, hvilket gør dem perfekte til daglig brug. De er holdbare og kan matches med mange forskellige outfits.



Hvordan ved jeg, hvilken størrelse jeg skal vælge i Lacoste tøj?

Lacoste har en størrelsesguide, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse. Det kan også være en god idé at prøve flere størrelser, da pasformen kan variere lidt mellem forskellige modeller.



Hvor kan jeg købe originale Lacoste produkter?

Du kan købe originale Lacoste produkter på webshops som Pluus.dk, som tilbyder et stort udvalg af deres kollektioner, samt i officielle Lacoste butikker og autoriserede forhandlere.



Er Lacoste værd at investere i?

Ja, Lacoste er kendt for deres høje kvalitet og tidløse design. Deres produkter har en lang levetid og kan kombineres med mange forskellige stilarter, hvilket gør dem til en god investering.