{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter

Inspiration:

Maybelline er kendt for sine fantastiske skønhedsprodukter, der kan transformere dit look fra hverdagsagtigt til glamourøst på ingen tid. Overvej at bruge Maybelline-makeup til din daglige rutine for at opnå en naturlig, men fejlfri hud. Produkter som Maybelline foundation og concealer skaber en perfekt lærred for enhver makeup-look, og du vil føle dig selvsikker og klar til dagen.



For en aften i byen eller en særlig begivenhed kan du virkelig løfte dit look ved hjælp af Maybellines udvalg af øjenskygger og mascaraer. Prøv en dristig smokey eye med Maybelline øjenskygge-paletter og afslut med deres ikoniske mascara, der giver dig voluminøse og lange vipper. Ikke alene vil du skille dig ud, men du vil også føle dig som en stjerne.



Elsker du at eksperimentere med forskellige læbelooks? Maybellines læbestifter og lipgloss giver dig mulighed for at lege med farver og teksturer. Fra klassisk rød til trendy nudes, Maybelline har noget til enhver smag. Match din læbestift med dit outfit for at skabe en harmonisk og stilfuld helhed.



Guide:

Før du køber Maybelline foundation, er det vigtigt at finde den rette nuance, der passer til din hudtone. En nem måde at gøre dette på er ved at teste produktet på din kæbelinie. På den måde sikrer du, at farven matcher både dit ansigt og hals, så du opnår en naturlig og ensartet look. Maybelline tilbyder et bredt udvalg af farver, så der er noget for enhver hudtone.



Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din Maybelline mascara, så husk at zigzagge børsten fra rod til spids af dine vipper. Denne teknik sikrer maksimal volumen og længde. Hvis du vil have et ekstra dramatisk look, kan du påføre flere lag mascara. Bare sørg for at lade hvert lag tørre, før du påfører det næste for at undgå klumper.



Når det kommer til læbestift, er det vigtigt at forberede dine læber, før du påfører produktet. En god idé er at eksfoliere dine læber forsigtigt og derefter fugte dem med en læbepomade. Dette giver dig en glat og jævn base, som gør, at din Maybelline læbestift sidder bedre og længere. Prøv også at bruge en læbeforing for at definere dine læber og forhindre, at farven løber ud.



FAQ:

Hvordan finder jeg den rigtige foundation fra Maybelline?

Du finder den rigtige foundation fra Maybelline ved at teste produktet på din kæbelinie. Match farven til både dit ansigt og hals for den mest naturlige effekt.



Hvordan påfører jeg Maybelline mascara korrekt?

For at påføre Maybelline mascara korrekt, zigzag børsten fra roden til spidsen af dine vipper. Påfør flere lag for ekstra volumen og lad lagene tørre mellem påføringerne.



Hvordan holder jeg min Maybelline læbestift pæn hele dagen?

For at holde din Maybelline læbestift pæn hele dagen, skal du eksfoliere og fugte dine læber før påføring. Brug også en lipliner til at forhindre farven i at løbe ud.



Er Maybelline produkter velegnede til sensitiv hud?

Maybelline tilbyder flere produkter, der er velegnede til sensitiv hud. Det er dog altid en god idé at læse ingredienslisten og eventuelt teste produktet først.



Hvad er forskellen mellem Maybelline's forskellige øjenskygger?

Maybelline tilbyder et bredt udvalg af øjenskygger med forskellige finish såsom mat, shimmer og metallic. Hver type giver et unikt look, så vælg den der bedst passer til din stil og anledning.