{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter

Inspiration:

Med Osis+ hårprodukter kan du skabe fantastiske frisurer, uanset om du søger volumen, tekstur eller glans. Brug Osis+ Volume Up til en voluminøs blowout, der holder hele dagen og natten. Kombinér den med deres innovative Osis+ Dust It pulver for ekstra root-lift og strandagtige bølger.



Osis+ tilbyder også løsninger til mere definerede looks. Hvis du ønsker at skabe strukturerede og skinnende krøller, er Osis+ Curl Honey ideel. Denne krøllecreme hjælper med at fremhæve dine naturlige krøller og bekæmper krus, så du får et friskt og kontrolleret look.



Til det perfekte finish kan du bruge Osis+ Session Label Super Dry Fix. Denne hårspray sikrer en langvarig hold uden at gøre håret stift eller klæbrigt. Uanset om det er en elegant opdo eller en mere afslappet stil, vil denne hårspray holde dit hår på plads hele dagen.



Guide:

Når du skal vælge det rigtige Osis+ produkt, er det vigtigt at tænke på din hårtype og det look, du ønsker at opnå. For fint hår, der mangler volumen, er Osis+ Big Blast en fantastisk løsning. Denne volumengivende gel giver håret ekstra fylde og løft uden at tynge det ned.



Osis+ produkter kan også hjælpe med at beskytte dit hår mod stylingens skadelige virkninger. Osis+ Flatliner er et varmebeskyttende produkt, der beskytter dit hår, når du bruger fladjern eller krøllejern. Det sikrer en glat og skinnende finish, samtidig med at det reducerer skader fra varme.



For mænd der ønsker at style deres hår med maksimal hold, kan Osis+ Thrill Fiber Gum være et godt valg. Denne fibergum giver en stærk og fleksibel hold, så du kan skabe præcise og kreative frisurer, der holder hele dagen.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Osis+ Dust It?

Osis+ Dust It påføres ved at drysse en lille mængde pulver på hårrødderne og derefter massere det ind for at skabe volumen og tekstur.



Er Osis+ produkterne velegnede til alle hårtyper?

Ja, Osis+ tilbyder produkter, der er velegnede til forskellige hårtyper og behov, fra fint til tykt hår og lige til krøllet hår.



Kan jeg bruge Osis+ Flatliner på vådt hår?

Det anbefales at bruge Osis+ Flatliner på tørt hår for at opnå den bedste beskyttelse mod varme og det bedste resultat.



Hvordan fjerner jeg Osis+ Thrill Fiber Gum fra mit hår?

Osis+ Thrill Fiber Gum fjernes let ved at vaske dit hår med varmt vand og shampoo for at opløse produktet.



Er Osis+ Curl Honey god til natulige krøller?

Ja, Osis+ Curl Honey er fantastisk til at definere og fremhæve naturlige krøller uden at tynge dem ned eller gøre dem klæbrige.