{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 289

DKK

product image
Normalpris
496,95 DKK

Medlemspris

207,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 203

DKK

product image
Normalpris
348,95 DKK

Medlemspris

145,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Aramis er en klassisk og tidløs duft, der passer perfekt til manden, som ønsker en sofistikeret og maskulin stil. Uanset om du skal til en vigtig forretningsmøde eller en romantisk middag, vil Aramis sikre, at du efterlader et stærkt og varigt indtryk.

Den unikke blanding af krydrede og træagtige noter gør Aramis perfekt til de køligere måneder. Brug den om efteråret og vinteren for at skabe varme og komfort i de kolde dage. Et par sprøjt af Aramis kan gøre hele forskellen, når du vil føle dig ekstra selvsikker og tilpas.

Aramis er også et fremragende valg for særlige begivenheder såsom bryllupper og jubilæer. Dens luksuriøse og forførende aroma sørger for, at du skiller dig ud og tiltrækker opmærksomhed på en elegant og sofistikeret måde.



Guide:

Når du vælger Aramis, er det vigtigt at overveje, hvordan du bedst anvender denne duft. Den bedste effekt opnås ved at sprøjte parfumen på puls områder såsom håndled, nakke og bag ørerne. Dette hjælper med at frigive duften gennem hele dagen og giver en vedvarende og indtagende aroma.

Overvej flaskens størrelse, når du køber Aramis. En stor flaske kan være en god investering, hvis du planlægger at bruge den regelmæssigt, mens en mindre flaske er ideel til rejser eller som en introduktion til denne ikoniske duft. Vær også opmærksom på, at parfumen opbevares bedst på et køligt og tørt sted væk fra direkte sollys.

Det er også værd at tænke på, hvordan Aramis passer ind i din samlede duftgarderobe. Hvis du allerede har en samling af friske eller citrusbaserede dufte, kan Aramis tilbyde en dejlig kontrast med sine krydrede og træagtige noter, der tilføjer dybde og variation til dine muligheder.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Aramis?

Du bruger Aramis ved at sprøjte parfumen på puls områder som håndled, nakke og bag ørerne for en varig og intens duft.



Hvad er de vigtigste duftnoter i Aramis?

Aramis indeholder en unik blanding af krydrede og træagtige noter, herunder pelargonie, koriander, og patchouli.



Hvor længe holder duften af Aramis?

Aramis er kendt for sin langvarige duft, der kan holde i mange timer, afhængigt af hudtype og miljøforhold.



Hvornår er det bedste tidspunkt at bruge Aramis?

Aramis er ideel til efterår og vinter på grund af sine varme og krydrede noter, men kan også bruges til særlige begivenheder året rundt.



Hvor kan jeg købe Aramis?

Du kan købe Aramis på webshopen Pluus.dk sammen med et bredt udvalg af andre luksuriøse parfumer og skønhedsprodukter.