{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 924

DKK

product image
Normalpris
1584,95 DKK

Medlemspris

660,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Escentric Molecules er en innovativ og banebrydende serie af nichedufte, der er perfekte til dig, der søger noget unikt og anderledes. Disse dufte er skabt med en minimalistisk tilgang og er designet til at fremhæve en enkelt duftnote på en ny og spændende måde. Prøv at bære Escentric Molecules både til hverdag og til særlige anledninger for at tilføje et personligt touch til din stil.



Overvej at bruge Escentric Molecules til lagdeling med andre dufte. Deres unikke sammensætning gør dem ideelle til at eksperimentere med duftkombinationer, som kan skabe en skræddersyet og personlig duftprofil. Prøv for eksempel at bruge Escentric Molecules sammen med dine yndlingsparfumer for at skabe en helt ny duftoplevelse, der er både kompleks og dybt personlig.



Escentric Molecules er også en fantastisk gaveidé til duftelskeren i dit liv. Med deres unikke og kunstneriske tilgang til parfumeproduktion er de en gave, der uden tvivl vil imponere. Overrask en ven, et familiemedlem eller en kollega med en Escentric Molecules parfumeflaske og glæd dig over at give noget, der er både unikt og af høj kvalitet.



Guide:

Når du overvejer at købe Escentric Molecules, er det vigtigt at forstå, hvilken type duftprofil du er mest tiltrukket af. Disse dufte har ofte en meget enkel men alligevel sofistikeret sammensætning, som kan betyde, at de reagerer forskelligt på hver persons hud. Prøv at teste en duft på din hud, før du foretager et køb, for at se hvordan det udvikler sig med tiden.



Hvis du er ny til Escentric Molecules, kan det være en god idé at starte med deres mest populære duft, Escentric Molecules Molecule 01. Denne duft er kendt for sin enkelhed og effektivitet og er ofte en favorit blandt dem, der først stifter bekendtskab med denne nicheduftserie. Molecule 01 indeholder den unikke ingrediens Iso E Super, som tilføjer en fængslende træagtig note, der virker tiltrækkende og diskret.



Holdbarheden og sillage (udstråling) af Escentric Molecules er også noget, du bør tage i betragtning, når du vælger din nye duft. Disse dufte er kendt for at have en langvarig virkning, men det kan variere afhængigt af din hudtype og miljøet omkring dig. Overvej at genopfriske duften i løbet af dagen ved at bære en lille prøveflaske med dig, så du altid kan dufte friskt og tiltalende.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Escentric Molecules parfume?

Du bruger Escentric Molecules ved at påføre en lille mængde på dine pulsområder som håndled, hals og bag ørerne. Det er også ideelt at sprøjte i håret for en længerevarende duft.



Er Escentric Molecules egnet til lagdeling med andre dufte?

Ja, Escentric Molecules er perfekt til lagdeling. Deres enkelhed gør det nemt at kombinere med andre dufte for at skabe en unik og personlig duft.



Hvilken duft bør jeg starte med, hvis jeg er ny til Escentric Molecules?

Escentric Molecules Molecule 01 er et populært valg for begyndere. Den indeholder Iso E Super, som tilføjer en træagtig note, der tilpasser sig unikt til din hud.



Hvor længe holder Escentric Molecules duftene på huden?

Escentric Molecules dufte har en tendens til at være langvarige, men holdbarheden kan variere afhængigt af din hudtype og miljøet. Nogle oplever, at duften varer hele dagen med blot en enkelt påføring.



Er Escentric Molecules unisex?

Ja, mange af duftene fra Escentric Molecules er unisex og kan bæres af både mænd og kvinder. De minimalistiske kompositioner gør dem alsidige og passende for alle.