{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
translation missing: da.pluus_dk.site_not_found
Alle produkter
Spar 154

DKK

product image
Normalpris
264,95 DKK

Medlemspris

110,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 157

DKK

product image
Normalpris
268,95 DKK

Medlemspris

111,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
162,95 DKK

Medlemspris

67,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 121

DKK

product image
Normalpris
208,95 DKK

Medlemspris

86,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Embryolisse er et ikonisk hudplejemærke, kendt for sine enkle, men effektive formler, der giver dig en smuk og strålende hud. Uanset om du er en travl professionel eller en skønhedsentusiast, vil Embryolisse passe ind i din daglige rutine og give dig de resultater, du drømmer om.

Huden har brug for en solid basis af fugt, næring og beskyttelse. Med Embryolisse kan du skabe en hudplejerutine, der fokuserer på netop disse elementer. Prøv for eksempel den populære Lait-Crème Concentré som dag- eller natcreme - den er perfekt til alle hudtyper og kan endda bruges som makeupfjerner eller maske.

Embryolisse er også ideel, hvis du har en sart hud. Mærket har specialiseret sig i milde, men effektive ingredienser, der plejer uden at irritere. Overvej at kombinere Embryolisse' produkter for at opnå de bedste resultater. En god rens efterfulgt af en nærende creme kan gøre underværker for din huds udseende og sundhed.



Guide:

Når du skal købe Embryolisse produkter, er det vigtigt at overveje din hudtype og dine specifikke behov. Embryolisse tilbyder en bred vifte af produkter, fra fugtighedscremer til rens og serummer, så der er noget for enhver hudtype.

Hvis du kæmper med tør hud, er det værd at overveje produkter som Lait-Crème Concentré, som er kendt for sin fugtgivende effekt. Den kan også fungere som en nærende maske, der giver dyb hydrering. Hvis du derimod har fedtet hud, kan du vælge en let fugtighedscreme fra Embryolisse' sortiment.

Embryolisse' produkter er også velegnede til sensitiv hud. Mærket prioriterer milde ingredienser, som reducerer risikoen for irritation og ubehag. Overvej at teste et nyt produkt på en lille del af huden for at sikre, at du ikke har nogen allergiske reaktioner, især hvis du har meget sart hud.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Embryolisse Lait-Crème Concentré?

Du kan bruge Embryolisse Lait-Crème Concentré som både dag- og natcreme. Påfør et tyndt lag på ren hud og massér det ind med blide cirkulære bevægelser.



Er Embryolisse velegnet til sensitiv hud?

Ja, Embryolisse er kendt for sine milde og effektive formler, som er velegnede til sensitiv hud. Det anbefales dog altid at teste produktet på et lille hudområde først.



Kan jeg bruge Embryolisse produkter under makeup?

Ja, mange Embryolisse produkter fungerer glimrende under makeup. Specielt Lait-Crème Concentré egner sig som en makeup-primer.



Hvilken Embryolisse creme er bedst til tør hud?

Til tør hud er Lait-Crème Concentré en fremragende løsning. Den giver dyb fugt og kan også bruges som en intensiv fugtmaske.



Er Embryolisse' produkter testet på dyr?

Nej, Embryolisse er mod dyreforsøg. Deres produkter er ikke testet på dyr, hvilket gør dem til et etisk valg for dyrevenlige forbrugere.