{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter

Inspiration:

Toni & Guy er mærket, der hjælper dig med at opnå en professionel salonoplevelse hjemme hos dig selv. Med en bred vifte af produktmuligheder kan du skabe lige præcis den stil, du ønsker. Uanset om det er glatte, skinnende lokker eller voluminøse krøller, så finder du alt, hvad du har brug for til at style dit hår præcis, som du vil.

Er du på udkig efter produkter, der kan give dig en langtidsholdbar frisure, så kan Toni & Guy deres styling produkter være noget for dig. Brug deres varmebeskyttende spray før dit fladjern eller krøllejern for at beskytte dine lokker og samtidig opnå en holdbar frisure. Ingen problemer med kruset hår dagen derpå. Toni & Guy deres produkter er skræddersyet til moderne stilarter og travle hverdage.

Går du op i hårpleje, er Toni & Guy også et godt valg. Deres shampoo og balsamserier plejer dit hår dybt og giver det næring og glans. Produkterne er udviklet af professionelle frisører og er perfekte til dig, der ønsker sundt og skinnende hår uden at skulle besøg i salonen hver måned. Sørg for at kombinere shampoo og balsam for optimal effekt.



Guide:

Ved køb af Toni & Guy produkter er det vigtigt at overveje din hårtype og de specifikke behov dit hår har. Har du tørt eller skadet hår, bør du vælge en plejende shampoo og balsam fra Toni & Guy, der indeholder nærende ingredienser som olie og proteiner. Dette vil give dit hår den nødvendige fugt og beskyttelse.

Er du interesseret i varme stylingredskaber, bør du først og fremmest sikre dig, at du bruger en varmebeskyttende spray fra Toni & Guy. Dette beskytter dit hår mod skader fra varmen og gør det lettere at opnå det ønskede resultat uden at skade dine lokker. Der findes også forskellige varmebeskyttende produkter alt efter, om du ønsker glatte, krøllede eller voluminøse frisurer.

Hvis du ønsker at opnå en mere voluminøs frisure, kan du med fordel bruge Toni & Guy's volume spray. på dit hår. Anvend det i fugtigt hår inden føntørring for at opnå ekstra volumen og fylde. Derudover kan du afslutte din frisure med en finishing spray for at sikre, at dit hår holder hele dagen uden at falde sammen.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Toni & Guy varmebeskyttende spray?

Spray produktet jævnt på tørt eller fugtigt hår inden brug af fladjern eller krøllejern. Sørg for at få produktet ud i alle sektioner af håret for optimal beskyttelse.



Er Toni & Guy shampoo velegnet til farvet hår?

Ja, Toni & Guy har specifikke shampooer, der er udviklet til farvet hår og hjælper med at beskytte og bevare farven længere.



Hvilke styling produkter fra Toni & Guy er bedst til krøller?

Toni & Guy har en række produkter, der er velegnede til krøller, herunder deres Curl Defining Oil og Curl Sculpting Spray, der hjælper med at definere og holde krøllerne på plads.



Kan jeg bruge Toni & Guy produkter på alle hårtyper?

Ja, Toni & Guy tilbyder produkter til forskellige hårtyper og behov, herunder tørt, skadet, farvet, fint og krøllet hår. Vælg den serie, der passer bedst til din hårtype.



Hvordan vælger jeg det rigtige styling produkt fra Toni & Guy?

Overvej først og fremmest, hvilken frisure du ønsker at opnå. Vælg derefter et produkt, der specifikt er udviklet til at imødekomme dine stylingbehov, hvad enten det er volumen, krøller eller glat hår.