{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 100

DKK

product image
Normalpris
173,95 DKK

Medlemspris

72,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 120

DKK

product image
Normalpris
206,95 DKK

Medlemspris

85,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Hvis du ønsker en sund og skinnende hårpragt, så er Neccin produkter perfekte for dig. Neccin shampoo og balsam er udviklet specielt til at bekæmpe skæl og hovedbundsproblemer, samtidig med at de plejer håret i dybden. Start din morgenrutine med Neccin shampoo og balsam for en frisk start på dagen.



Neccin er den perfekte følgesvend for folk, der er aktive og ofte deltager i sportsaktiviteter. Deres skånsomme men effektive formular hjælper med at fjerne sved og urenheder, som kan samle sig i hovedbunden efter træning. Brug Neccin produkter efter din sportsession for at efterlade dit hår rent og sundt.



Uanset om du har farvet hår eller naturligt hår, kan Neccin produkterne hjælpe med at opretholde hårets sundhed og glans. De er formuleret uden skadelige kemikalier og er perfekte til daglig brug for hele familien. Gør Neccin til en fast del af din hårplejerutine for at sikre, at alle i hjemmet har sundt og glansfuldt hår.



Guide:

Når du skal vælge Neccin produkter, er det vigtigt at identificere dine specifikke behov. Hvis du lider af skæl, kan Neccin Shampoo Nr. 1 være den bedste løsning for dig. Denne shampoo er kendt for sin effektive skælbekæmpelse og kan bruges regelmæssigt uden at irritere hovedbunden.



For dem med sart hovedbund, tilbyder Neccin en række milde, men effektive produkter. Neccin Shampoo Nr. 4 er specielt formuleret til sensitive hovedbund og kan hjælpe med at lindre irritation og kløe. Kombiner denne med Neccin Balsam for at få det bedste resultat og en komplet pleje til dit hår.



Hvis dit hår er kemisk behandlet eller skadet, kan Neccin produkter også være til stor hjælp. Deres fugtgivende og nærende egenskaber hjælper med at genoprette hårets naturlige balance og styrke. Brug Neccin Hårkur en gang om ugen for en intens behandling, der går i dybden og reparerer skader.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Neccin shampoo?

Du bruger Neccin shampoo ved at massere en lille mængde ind i vådt hår og hovedbund. Skyl grundigt efter og gentag om nødvendigt. For optimal effekt, følg op med Neccin balsam.



Er Neccin produkterne velegnede til farvet hår?

Ja, Neccin produkterne er skånsomme og velegnede til farvet hår. De hjælper med at bevare farven samtidig med at de plejer og beskytter håret.



Hvor ofte bør jeg bruge Neccin shampoo?

Neccin shampoo kan bruges dagligt eller efter behov, afhængigt af din hårtype og hovedbunds tilstand. Hvis du har skæl eller hovedbundsproblemer, kan daglig brug anbefales.



Kan jeg bruge Neccin produkter, hvis jeg har en sart hovedbund?

Ja, Neccin tilbyder også produkter specielt formuleret til sarte hovedbund, som Neccin Shampoo Nr. 4, der er designet til at lindre kløe og irritation.



Er Neccin produkter fri for skadelige kemikalier?

Ja, Neccin produkterne er formuleret uden skadelige kemikalier og er velegnede til daglig brug for hele familien. De sørger for sundt og glansfuldt hår uden risiko for skadelige virkninger.