{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 57 %
product image
Normalpris
81,95 DKK

Medlemspris

34,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Wella Professionals Color Touch er den perfekte løsning for dig, der elsker at eksperimentere med din hårfarve uden at forpligte dig til en permanent forandring. Color Touch er en demi-permanent hårfarve, der giver en utrolig glans og en naturlig finish. Det er ideelt til dig, der ønsker at opfriske din nuværende farve eller prøve en ny nuance for en særlig anledning. Perfekt til weekenden, festlige begivenheder eller bare en hyggelig hyggeaften, hvor du vil stråle lidt ekstra.

Hvis du drømmer om at tilføje dimension og dybde til dit hår, kan du bruge Wella Professionals Color Touch til at lave smukke highlights eller lowlights. Det kan også bruges til at korrigere uønskede toner eller tilføje en subtil toning, der giver et mere livligt og sundt udseende. Uanset om dit hår er lyst, mørkt, naturligt eller allerede farvet, kan du finde en Color Touch nuance, der passer perfekt til dig.

En anden herlig brug af Wella Professionals Color Touch er, når du ønsker at lave en glansbehandling. Denne formel arbejder i harmoni med dit hårs naturlige toner og giver en enestående glans og silkeblødt hår, der ser og føles sundt ud. En perfekt måde at forkæle dig selv og dit hår på, samtidig med at du kan nyde fordele som at reducere krus og forbedre hårets samlede tekstur og glans.



Guide:

Når du vælger den rigtige nuance af Wella Professionals Color Touch, er det vigtigt at tage din nuværende hårfarve og din hudtone i betragtning. Vælg en farve, der komplementerer disse for at opnå det bedste resultat. Hvis du er i tvivl, kan du altid teste farven på en lille hårlok først eller konsultere din frisør for at få professionel vejledning.

Det er også vigtigt at forberede dit hår korrekt inden farvning. Vask dit hår grundigt, men undgå at bruge balsam, da det kan skabe en barriere, der forhindrer farven i at trænge ind i håret. Sørg for, at dit hår er helt tørt, før du påfører Color Touch. Dette sikrer, at farven fordeles jævnt og absorberes korrekt.

Efter påføring af Wella Professionals Color Touch skal du lade det virke i den anbefalede tid for at opnå den bedste intensitet og holdbarhed. Skyl derefter grundigt og påfør en god efterbehandlingsbalsam for at forsegle farven og give ekstra pleje til dit hår. Det vil hjælpe med at bevare farvens glans og forhindre, at håret bliver tørt eller skadet.



FAQ:

Hvad er Wella Professionals Color Touch?

Wella Professionals Color Touch er en demi-permanent hårfarve, der giver smuk glans og naturlig finish uden at forpligte dig til en permanent forandring.

Hvor længe holder Wella Professionals Color Touch?

Wella Professionals Color Touch holder typisk i 20-24 hårvaske, afhængigt af din hårtype og hvor ofte du vasker dit hår.

Kan jeg bruge Wella Professionals Color Touch på allerede farvet hår?

Ja, Wella Professionals Color Touch kan bruges på både naturligt og farvet hår for at opfriske farven eller tilføje nye nuancer.

Hvordan forbereder jeg mit hår til farvning med Wella Professionals Color Touch?

Vask dit hår grundigt og undgå balsam. Sørg for, at dit hår er helt tørt før anvendelse for det bedste resultat.

Er Wella Professionals Color Touch skadeligt for mit hår?

Nej, Wella Professionals Color Touch er skånsom mod håret og indeholder plejende ingredienser, der hjælper med at beskytte og pleje dit hår.