{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter

Inspiration:

Fanola Color Cream er din bedste ven, når du ønsker at opnå intense, levende hårfarver hjemme. Uanset om du går efter en dramatisk rød nuance eller en dyb og rig brun, tilbyder Fanola Color Cream et bredt udvalg af farver, der kan matche dine ønsker. Prøv at eksperimentere med forskellige nuancer for et nyt look hver sæson!



Hårdage der føles som om, de mangler noget ekstra? Med Fanola Color Cream kan du give dit hår det ekstra boost af farve og glans, som vil få det til at se sundt og strålende ud. Prøv en lysere farve om sommeren for at indfange solens glød, eller gå efter dybere, mørkere toner i vintermånederne for et elegant look.



Lad Fanola Color Cream være din vej til at udtrykke din personlighed og stil. Uanset om du vil have et subtilt skift eller en fuldstændig transformation, er Fanola Color Cream designet til at give professionelle resultater hjemme. Dette kan også være en fantastisk mulighed for at tilføje højdepunkter eller lave lavområder for at skabe dimension og dybde i dit hår.



Guide:

Når du skal vælge den rigtige farve Fanola Color Cream, er det vigtigt at tage højde for din naturlige hårfarve og din hudtone. Farver som rød og kobber fungerer godt til varme hudtoner, mens aske-blonde og kolde brune toner er ideelle til kølige hudtoner. Prøv at tage små prøver før en fuld applikation for at sikre, at farven er, som du ønsker.



For at opnå det bedste resultat med Fanola Color Cream, anbefales det at følge instruktionerne nøje. Sørg for at blande farvecremen grundigt med udviklingscremen, og brug altid handsker for at beskytte dine hænder. Påfør cremen jævnt fordelt, startende fra hårets rødder og arbejd dig ned til spidserne. Dette sikrer en ensartet og rig farve.



Efter anvendelsen af Fanola Color Cream, er det vigtigt at tage sig godt af dit farvede hår. Brug farvebeskyttende shampoo og balsam, og undgå overdreven varme fra stylingværktøjer, da dette kan få farven til at falme hurtigere. Regelmæssige dybdepleje-behandlinger kan også hjælpe med at opretholde farvens intensitet og glans.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Fanola Color Cream?

Du bruger Fanola Color Cream ved at blande den med udviklingscreme i den korrekte ratio, påføre den i dit hår og lade den sidde i den anbefalede tid, før du skyller grundigt.



Er Fanola Color Cream skadeligt for mit hår?

Fanola Color Cream er formuleret med plejeingredienser, men som med alle hårfarver er det vigtigt at følge anvisningerne og udføre en patch-test for at minimere risikoen for skader eller allergiske reaktioner.



Hvor ofte kan jeg bruge Fanola Color Cream?

Dette afhænger af dit hårs tilstand og den ønskede farve. Generelt anbefales det at vente mindst 4-6 uger mellem farvninger for at give dit hår tid til at komme sig.



Hvordan vælger jeg den rigtige farvenuance?

Vælg farver der komplementerer din naturlige hårfarve og hudtone bedst. Vejledning fra farvekort og test på en lille hårsektion kan også hjælpe med at vælge den rigtige nuance.



Kan jeg kombinere Fanola Color Cream med andre produkter?

Fanola Color Cream bør anvendes med den relevante Fanola udviklingscreme. Det anbefales ikke at blande med produkter fra andre mærker, da det kan påvirke farveresultatet.