{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 58 %
product image
Normalpris
92,95 DKK

Medlemspris

38,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 58 %
product image
Normalpris
115,95 DKK

Medlemspris

48,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Schwarzkopf Igora Royal er en førsteklasses hårfarve, der giver professionelle resultater hjemme hos dig selv. Med Schwarzkopf Igora Royal kan du eksperimentere med forskellige hårfarver, uanset om du ønsker en naturlig look eller noget mere vovet. Prøv en dyb brun farve til vinteren eller en lysere nuance til sommeren. Schwarzkopf Igora Royal giver dig muligheden for at skifte look efter årstiden.

Til særlige lejligheder som bryllupper eller gallafester er Schwarzkopf Igora Royal din bedste ven. Skab en strålende og holdbar hårfarve, som vil få dig til at føle dig som en stjerne hele aftenen. Schwarzkopf Igora Royal tilbyder et bredt farvespektrum, der kan hjælpe dig med at finde præcis den nuance, der passer til din personlighed og stil.

Overvej at bruge Schwarzkopf Igora Royal som en del af din selvplejerutine. At farve håret kan være en terapeutisk oplevelse og en fremragende måde at genopfriske dit udseende på. Schwarzkopf Igora Royal sikrer ikke kun en flot farve, men også glans og pleje, så dit hår både ser godt ud og føles fantastisk.

Guide:

Når du skal vælge den rette farve med Schwarzkopf Igora Royal, er det vigtigt at tage udgangspunkt i din naturlige hårfarve og hudtone. Schwarzkopf Igora Royal tilbyder et stort udvalg af farver, så der er noget for enhver. Hvis du er i tvivl, kan det være en god idé at konsultere en farveskala fra Schwarzkopf Igora Royal for at se, hvordan farverne vil se ud på dig.

For at opnå det bedste resultat med Schwarzkopf Igora Royal, skal du sørge for at forberede dit hår korrekt. Vask håret en dag før farvning, men undgå balsam, da det kan gøre det sværere for hårfarven at trænge ind. Når du påfører Schwarzkopf Igora Royal, skal du følge instruktionerne nøje for at sikre en jævn og dækkende farve.

Efter farvning er det vigtigt at tage vare på dit farvede hår med de rette produkter. Schwarzkopf Igora Royal anbefaler brug af sulfatfri shampoo og balsam for at bevare farvens intensitet og glans. Desuden kan du bruge en dybdeplejende hårmaske en gang om ugen for at holde dit hår sundt og skinnende efter brug af Schwarzkopf Igora Royal.

FAQ:

Hvilke fordele er der ved Schwarzkopf Igora Royal?

Schwarzkopf Igora Royal giver en intens, langvarig farve med enestående dækning og glans. Den er velegnet til både professionel og hjemmebrug og tilbyder et bredt udvalg af farver.

Hvordan anvender jeg Schwarzkopf Igora Royal korrekt?

For at anvende Schwarzkopf Igora Royal korrekt, følg producentens vejledning nøje. Forbered dit hår ved at vaske det dagen før, men undgå balsam. Påfør farven jævnt og lad den virke som angivet.

Kan Schwarzkopf Igora Royal bruges på alle hårtyper?

Ja, Schwarzkopf Igora Royal kan bruges på alle hårtyper. Det er dog vigtigt at vælge den rette farve og følge anvisningerne for at opnå det bedste resultat.

Er Schwarzkopf Igora Royal skadeligt for håret?

Schwarzkopf Igora Royal er formuleret med plejende ingredienser, men som med al kemisk behandling kan overforbrug skade håret. Det er vigtigt at følge brugsanvisningen og pleje håret korrekt efter farvning.

Hvor ofte kan jeg farve mit hår med Schwarzkopf Igora Royal?

Det anbefales at vente mindst 4-6 uger mellem farvninger med Schwarzkopf Igora Royal for at minimere risikoen for skader på håret.