{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 52 %
product image
Normalpris
59,95 DKK

Medlemspris

28,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 52 %
product image
Normalpris
62,95 DKK

Medlemspris

29,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 57 %
product image
Normalpris
60,95 DKK

Medlemspris

25,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Capri Sun er den perfekte forfriskning til sommerens varme dage. Den frugtrige smag og den forfriskende kølighed gør Capri Sun til et yndlingsvalg for både børn og voksne. Forestil dig en picnic i parken med venner og familie, hvor alle kan nyde en kold Capri Sun, mens solen skinner. Det er en nem måde at holde sig hydreret på uden at gå på kompromis med smagen.

Hvis du planlægger en børnefødselsdag, er Capri Sun også en fantastisk løsning. De praktiske drikkeposer er lette for børn at håndtere selv, hvilket giver dem en følelse af selvstændighed. Hvad enten det er i godteposen eller som en del af festen, vil Capri Sun være en sikker succes.

Capri Sun er også ideel til sportsaktiviteter. Efter en lang dag med sport og leg, har både børn og voksne brug for at få fyldt væskedepoterne op. Her kommer Capri Sun til undsætning med sin forfriskende smag og praktiske emballage, der gør det let at tage med overalt.



Guide:

Når du køber Capri Sun, er der forskellige smagsvarianter at vælge imellem, som kan tilfredsstille enhver smag. Vælg mellem klassikere som appelsin og tropisk eller prøv noget nyt som sommerbær eller ananas. Det kan være sjovt at have en mix-pakke med forskellige smagsvarianter, så der er noget for alle.

Capri Sun skal opbevares køligt for at bevare sin friske smag. Selvom den kan drikkes ved stuetemperatur, anbefales det, at du køler den ned, inden du serverer den. Det gør oplevelsen endnu mere forfriskende, især på en varm sommerdag.

Miljøet spiller en stor rolle i vores valg af produkter. Capri Sun har taget skridt for at mindske deres miljøaftryk ved at gøre deres emballage genanvendelig. Tjek altid emballagen for at se, hvordan du korrekt kan bortskaffe den, og vær med til at beskytte miljøet.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Capri Sun?

Capri Sun er enkel at bruge. Bare stik sugerøret gennem folien markeret med prik, og drik direkte fra posen.

Hvor mange smagsvarianter findes der af Capri Sun?

Der findes mange smagsvarianter af Capri Sun, herunder klassikere som appelsin og tropisk samt nyere varianter som sommerbær og ananas.

Er Capri Sun velegnet til børn?

Ja, Capri Sun er velegnet til børn på grund af den praktiske emballage og den lækre smag, som er elsket af både børn og voksne.

Hvordan opbevarer jeg bedst Capri Sun?

Det er bedst at opbevare Capri Sun køligt for at bevare den friske smag. En køleskabstemperatur er ideel.

Er Capri Suns emballage genanvendelig?

Ja, Capri Sun har gjort deres emballage genanvendelig. Følg anvisningerne på posen for korrekt bortskaffelse.