{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 352

DKK

product image
Normalpris
604,95 DKK

Medlemspris

252,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Alpha H er din ultimative løsning til en strålende og sund hud. Uanset om du ønsker at tackle aldringstegn, forbedre hudens tekstur eller reducere akne, tilbyder Alpha H et bredt udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at opnå din drømmehud. Prøv for eksempel deres ikoniske Liquid Gold, som er kendt for sin evne til at revitalisere huden og give en ungdommelig glød.

En anden fantastisk måde at bruge Alpha H produkterne er ved at inkludere dem i din daglige hudplejerutine. Start din morgen med en mild rens, efterfulgt af en fugtgivende serum og en let dagcreme med SPF. Om aftenen kan du fordybe dig i en rigere rutine ved at tilføje en eksfolierende behandling og en nærende natcreme. Du vil hurtigt se forbedringer i hudens klarhed og tekstur.

Alpha H er også perfekt til at give dig en luksusfølelse i din hverdag. Hold en ugentlig spaaften derhjemme med deres eksfolierende masker og intensive fugtighedscremer. Du vil elske, hvordan din hud føles efter en dybdegående ansigtsbehandling, og det gør underværker for din generelle hudsundhed og velvære.



Guide:

Når du køber produkter fra Alpha H, er det vigtigt at kende dine hudtyper og behov. Hvis du har tør hud, kan produkter med høj fugtighedsbevarende egenskaber såsom deres Essential Hydration Cream være det rette valg for dig. Omvendt, hvis du kæmper med fedtet eller aknepræget hud, kan deres Clear Skin Daily Face Wash være optimal.

Det kan også være en god idé at begynde langsomt, især hvis du ikke har brugt aktive ingredienser som glycolsyre før. Start med at bruge Alpha H produkter hver anden dag og øg gradvist frekvensen, så din hud kan vænne sig til de aktive ingredienser. Dette reducerer risikoen for irritation og maksimerer fordelene ved produkterne.

Glem ikke at beskytte din hud mod solens skadelige stråler, uanset hvilke Alpha H produkter du vælger. Mange af deres behandlinger indeholder aktive ingredienser, der kan øge din huds følsomhed over for solen. Brug derfor altid en bredspektret solcreme som en del af din daglige rutine, for at beskytte din hud og opretholde dens sundhed.



FAQ:

Hvordan bruger jeg Alpha H Liquid Gold?

Du bruger Alpha H Liquid Gold ved at påføre det på ren hud om aftenen. Brug en vatrondel til at påføre produktet og undgå områderne omkring øjnene. Du behøver ikke en natcreme over, da Liquid Gold fungerer bedst alene.

Kan Alpha H reducere akne?

Ja, Alpha H har produkter specielt designet til at tackle akne. Deres Clear Skin serien indeholder eksempelvis antibakterielle og eksfolierende ingredienser, der kan hjælpe med at reducere akneudbrud og forbedre hudens klarhed.

Er Alpha H sikkert for følsom hud?

Alpha H tilbyder produkter, der også er velegnet til følsom hud. Det er dog vigtigt at lave en patch test først og introducere produkterne langsomt i din rutine for at sikre, at de ikke irriterer din hud.

Hvordan integrerer jeg Alpha H produkter i min nuværende rutine?

Start med at bruge Alpha H produkter langsomt og inkorporer dem gradvist i din nuværende rutine. Start med rensning, efterfulgt af serum og derefter fugtighedscreme. Glem ikke at bruge solbeskyttelse om dagen.

Kan Alpha H produkter bruges under graviditet?

Det er altid bedst at konsultere din læge, inden du bruger nye hudplejeprodukter under graviditet. Nogle Alpha H produkter indeholder aktive ingredienser som retinoider og syrer, som kan være uegnede under graviditet.