{:id=>1, :name=>"Pluus.dk", :url=>"https://pluus.dk", :currency=>"DKK", :locale=>"da"}
Alle produkter
Spar 46 %
product image
Normalpris
205,95 DKK

Medlemspris

111,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 46 %
product image
Normalpris
205,95 DKK

Medlemspris

111,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 45 %
product image
Normalpris
203,95 DKK

Medlemspris

112,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 46 %
product image
Normalpris
205,95 DKK

Medlemspris

111,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Spar 46 %
product image
Normalpris
205,95 DKK

Medlemspris

111,95 DKK

product image

Spar

4%

ekstra

Inspiration:

Er du på udkig efter en vin, der kan løfte enhver lejlighed? J.P. Chenet tilbyder et bredt sortiment af udsøgte vine, der passer perfekt til festlige begivenheder, hyggelige middage og afslappende aftener. Prøv deres J.P. Chenet Shiraz for en fyldig og krydret oplevelse, der komplementerer grillet kød og stærke oste på smukkeste vis.



Hvis du er mere til en let og frugtig smag, så kunne J.P. Chenet Chardonnay være den rette vin for dig. Denne hvide vin er ideel til fiskeretter, pastaretter med lys sauce og som aperitif på en varm sommeraften. Dyk ned i smagsnuancerne af tropiske frugter og en behagelig syre, der gør hvert glas til en fornøjelse.



Til dem, der elsker rosé, er J.P. Chenet Rosé en ægte vinder. Den delikate balance mellem frugt og syre gør denne vin til en perfekt følgesvend til lette salater, skaldyr og grillet kylling. Forestil dig en lun sommeraften på terrassen med et glas af denne forfriskende rosé i hånden – ren nydelse!



Guide:

Når du skal vælge den rette J.P. Chenet vin, er det vigtigt at overveje, hvilken type mad du primært serverer. Til rødt kød og kraftigere retter anbefales en rødvin såsom J.P. Chenet Merlot. Denne vin har en god krop og runde tanniner, som komplementerer smagfulde måltider perfekt. Hvis du i stedet planlægger en fiskemiddag, vil en J.P. Chenet Sauvignon Blanc være det oplagte valg.



En anden vigtig faktor er anledningen. Til en formel middag kan en god flaske J.P. Chenet Brut være med til at sætte en særlig stemning, mens en uformel sammenkomst med venner og familie bliver ekstra festlig med en J.P. Chenet Ice Edition. Denne mousserende vin er designet til at blive serveret med is, hvilket gør den ideel til varme sommerdage.



Hvis du er ny i vinens verden, kan det være en god idé at starte med nogle af de lettere og mere tilgængelige vine fra J.P. Chenet serien. Prøv fx J.P. Chenet Colombard Sauvignon, som er en frisk og frugtig hvidvin, der er let at drikke og nyde. Med et udvalg, der spænder over både røde, hvide og rosévine, er der noget for enhver smag.



FAQ:

Hvilken J.P. Chenet vin passer bedst til rødt kød?

J.P. Chenet Merlot eller J.P. Chenet Shiraz passer perfekt til rødt kød på grund af deres fyldige og krydrede noter.



Hvordan opbevarer jeg bedst min J.P. Chenet vin?

Opbevar din J.P. Chenet vin på et køligt, mørkt sted med konstant temperatur. Undgå direkte sollys og opbevar flaskerne vandret for at holde proppen fugtig.



Er J.P. Chenet vinene økologiske?

Nogle af J.P. Chenet vinene er økologiske. Tjek etiketten eller specifikationerne på vores webshop for at finde økologiske varianter.



Hvilken J.P. Chenet vin er bedst egnet som aperitif?

J.P. Chenet Chardonnay og J.P. Chenet Brut er begge fremragende valg som aperitif på grund af deres lette og forfriskende smagsprofiler.



Kan J.P. Chenet rosévin serveres til dessert?

Ja, J.P. Chenet Rosé kan være et glimrende valg til lette desserter, især dem der indeholder bær eller friske frugter.